Tarih: 16.05.2016 09:39

FETÖ'nün yargı ayağı HDP'lileri kurtaracak

Facebook Twitter Linked-in

Bülent Orakoğlu Yeni Şafak'taki bugünkü yazısında FETÖ ile ilgili tehlikeyi kaleme aldı. Orakoğlu Meclis'e geldikten sonra dokunulmazlık dosyalarının yargı akibetini yazdı. FETÖ'nün PKK'ya verdiği desteğin alenileştiği şu ortamda HDP'li vekillerin yargı yoluyla aklanabileceği tehlikesine işaret etti. 

FETÖ - PKK İLİŞKİSİ

Gizli tanık FETÖ imamı X, PKK-FETÖ işbirliğini deşifre ettiği açıklamasında PKK-Paralel Yapı işbirliğini açıklamış: ''Yurt dışına kaçan örgüt kurmayları Mustafa Özcan ve Şerif Ali Tekalan'ın Avrupa'da PKK'lılarla toplantı yaptığını deşifre etmişti.''

TUNCEL VE SAKIK'I FETÖ'NÜN YARGI AYAĞI AKLADI

 TBMM'de görüşülen dokunulmazlık dosyalarını bekleyen asıl tehlike hakkında. Zira yukarıda detayları ile açıkladığım gibi, yargıda henüz deşifre edilmemiş önemli sayıda FETÖ'cü yargı mensubu var. HDP milletvekillerinin terör örgütüne destek veren açıklamaları ve çeşitli illegal faaliyetleri PKK-FETÖ işbirliği nedeniyle FETÖ'cü hakim ve savcılar tarafından suç olarak kabul edilmeyebilir. Bu tür kararlar az da olsa günümüzde bile alınmış. Her fırsatta PKK'ya olan desteğini esirgemeyen, terörist cenazelerine giden, PKK marşları söyleyen HDP'nin eski milletvekilleri Sebahat Tuncel ve Şemdin Sakık yargılandıkları davalardan, beraat etmişlerdi. Gerekçe ise PKK'yı övmek veya propagandasının suç olmadığı kararı!

AVRUPA PARLAMENTOSU DA PKK'YA DESTEK VERİYOR

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd Ra'ad el Hüseyin'in, Türkiye'de TSK ve güvenlik güçlerinin terör operasyonlarında insan hakları ihlalleri yaptığına yönelik yanlı ve haksız açıklaması Avrupa Parlamentosu'nda, Türkiye'ye vize serbestisi konusunda yapılacak olağanüstü oturum öncesi, Ankara'nın terörle mücadele yasalarında değişiklik yapma şantajı, PKK ve bileşenlerini korumaya ve paralel yargıyı bu konularda cesaretlendirmeye yönelik bir girişimdir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —