Selçuk Özdağ ve Recai Berber kan bağışladı

 Selçuk Özdağ ve Recai Berber kan bağışladı

AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber ve Selçuk Özdağ, partisinin il başkanlığının başlattığı 'Vatan sana canım feda, vatan sana kanım feda' projesi kapsamında kan bağışında bulundu.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlenen kan bağışı etkinliğine; AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber ve Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Sağlık İl Müdürü Hakan Bayrakçı, Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Türk Kızılayı Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Selman Keresteci, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal ve partililer katıldı. AK Partililer kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. 
Kampanya hakkında konuşan İl Başkanı Gürcan, 'Biz vatan sana canı fedanın bu bölümünde vatan sana kanım feda diyoruz. 15 Temmuz şehitlerini de anıyoruz. Onlar bu ülke için canlarını, kanlarını feda ettiler. Bizde bugün canımızı değil ama kanımızı feda etmek için AK Parti teşkilatı olarak buradayız. Kan depolarımız, AK Parti insanlarımızın kanlarıyla dolacak. Böyle güzel organizasyonların herkes tarafından yapılmasını istiyoruz' dedi. 
AK Partili Milletvekili Berber ise, '15 Temmuz gecesi bu ülke için insanlarımızın canını ve kanını feda etmeye hazır olduğunu hep birlikte gördük, bütün dünya gördü. Milletimiz bütün dünyaya gösterdi. Dolayısıyla bu 15 Temmuzu asla unutmayacağız, unutturmayacağız' dedi. 

Bir diğer Milletvekili Özdağ ise projede yer almaktan mutlu olduğunu söyledi. Partililerin kampanya koşarak geldiğini belirten Özdağ, 'AK Parti, Türkiye'nin her meselesinde kültür, sosyal, ekonomik meselesini duyarlılık gösteren bir teşkilat mensubudur. Kadın kollarına, gençlik kollarına, milletvekillerine, bürokratlara, teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum' dedi. 

Manisa olarak Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı desteklediklerini dile getiren Özdağ, '38 yıllık İl Kızılay Derneği Başkanımız Cengiz Yurdabekçi'yi Ankara'ya gönderdik. Hamalın Kırı'nın olduğu yerde 54 dönüm arazi, Kızılay'a tahsis edilmiş vaziyette. Bunun için çok çalıştım ben. Kızılay şuan oraya bir proje yapıyor. Oraya bir yandan Kızılay binası yapacaklar. Bir yandan da Ege Bölgesi'nin en büyük lojistik merkezi yapılacak. Aynısını AFAD'a da yapmıştık. Bu lojistik merkezinin imarla ilgili bir sorunu var. Onu başkanım takip ediyor. İnşallah Manisa bir kez daha farkındalık yaratacak' diye konuştu. 

AK Parti teşkilatının her kademede Kızılay'a kan bağışı konusunda destek verdiğini söyleyen Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, AK Parti teşkilatına ederek, önümüzdeki günlerde de kadın kollarının kan bağışında bulunacağını vurguladı. 

Türk Kızılayı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla meydana indiklerini kaydeden Kızılay Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Selman Keresteci, 'Cumhurbaşkanımız evinize dönebilirsiniz dediği ana kadar meydanlarda olan bir Kızılayız. Bugün canını veren milletimizle omuz omuz sahalardaydık. Bugünde canımızı veremiyorsak kanımızı verelim' dedi. 

Konuşmaların ardından AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber ve Selçuk Özdağ ile partilileri kan bağışında bulundu.