Galatasaray'da deprem!

Galatasaray'da 2-2 biten Osmanlıspor deplasmanında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Serdar Aziz'in yapılan kontrollerin ardından sezonu kapattığı öğrenildi.

Güncel 19.12.2016 18:12:43 0
Galatasaray

Bugün çekilen MR sonrasında Serdar Aziz'in arka çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı ortaya çıktı.

Sert bir zeminin neden olabileceği ve genelde futbolcular değil, basketbol ve voleybolcularda görüldüğü belirtilen bu sakatlık Galatasaray'daki zemine olan tepkiyi bir kez daha artırdı. 

Yöneticiler, hakem Hüseyin Göcek'e tepki gösterirken Serdar Aziz'in, 2016-2017 sezonunu kapattığı ortaya çıktı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Osmanlıspor maçının ardından yapılan tetkiklerinde sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz'in oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde tedavisine başlanmıştır.

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

SERDAR AZİZ ÇABUK DÖNMEK İSTİYOR

Osmanlıspor maçında ciddi şekilde sakatlanan Serdar Aziz, sahalara erken dönebilmek için ameliyatsız tedavi programına girmek istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim de 26 yaşındaki oyuncunun bu talebine olumlu yaklaştı.

Galatasaray'da sağ diz arka bağları kopan Serdar Aziz, sahalara erken dönmek için ameliyatsız tedavi programı yapılmasını istiyor.

Milli stoper, Almanya'da gerçekleştirilen yöntemle ameliyat olmadan bağ tedavisi yaparak 6 aydan daha önce formasına kavuşmak amacında. Ön çapraz bağlarında gerilme ve menisküsünde yırtık da bulunan 26 yaşındaki oyuncu, bu tedavi yöntemi ile dönüşünü beklenenden erkene çekmek istiyor.

FIFA kuralları gereği kulüpler, bu tarz sakatlıklarda oyuncunun isteğine bağlı hareket ediyor. Galatasaraylı yetkililer de Serdar'ın bu talebine olumlu yaklaşıyor. Milli oyuncunun önümüzdeki günlerde Almanya'ya giderek özel bir tedavi programı ile sağ diz arka bağında meydana gelen sakatlıktan kurtulmaya çalışacak.

Sarı kırmızılılarda benzer bir sakatlığı daha önce Hakan Balta yaşamış ve Almanya'daki yöntem ile tahmin edilenden daha önce sahalara dönmüştü.

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar da NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Serdar'ın en sağlıklı ve hızlı şekilde sahalara dönmesini sağlamak için çalışacaklarını ifade etti. Canatar, durumdan dolayı üzgün olduklarını ancak Serdar'ın beklenenden kısa sürede sahalara döneceğine inandığını sözlerine ekledi

Cumartesi 25.5 ° / 15.8 °
Pazar 24.8 ° / 15.7 °
Pazartesi 24.1 ° / 16 °