Fenerbahçe - Lozan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe - Lozan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni teknik direktör Cocu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe 2. hazırlık maçında İsviçre'de Lozan ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe - Lozan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de Lozan ile karşılaşacak. İlk hazırlık maçında İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe Hollandalı teknik direktör Cocu yönetiminde ilk galibiyetini almak istiyor. Cocu'nun İstanbulspor maçına benzer 11'le Lozan maçına çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe - Lozan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam saat 20.00'de başlayacak mücadel D-Smart'ın Smart Sport 77 kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

İlk maç 1-1 bitti

Fenerbahçe İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçına Kameni, İsla, Skrtel, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Josef, Giuliano, Eljif Elmas, Valbuena, Aatif, Soldado 11'i ile başlamış ve rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Sarı-Lacivertli takımın tek golünü 1. dakikada Aatif kaydetmişti.

Berke ve Barış kampa katıldı

Fenerbahçe bu sezonki ilk transferleri Altınordu'dan Berke Özer ve Barış Alıcı'yı kadrosuna katarak yaptı. Berke Özer ve Barış Alıcı Fenerbahçe'nin İsviçre kampına katılarak takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Cocu şans verirse iki futbolcu da Lozan maçında forma giyebilecek.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı...

13 Temmuz Cuma 20.00: Fenerbahçe - Lozan

18 Temmuz Çarşamba 18.00: Fenerbahçe - Fulham

21 Temmuz Cumartesi 21.00: Fenerbahçe - Feyenoord

1 Ağustos Çarşamba 21.00: Fenerbahçe - Cagliari