Feci kazada ölü sayısı artıyor!

İzmir'de sığınmacıların içinde bulunduğu kamyon devrildi, ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Günde 14.10.2018 13:23:00 0
Feci kazada ölü sayısı artıyor!

İzmir'de, kasasında Yunanistan'ın Samos Adası'na gitmeyi planlayan yabancı uyruklu düzensiz göçmenlerin bulunduğu kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, dere yatağına uçtu. Kamyonun ters döndüğü korkunç kazada, 19 olan ölü sayısı 22'ye yükseldi 13 kişi ise yaralandı. 

Kazadan yaralı kurtulan kamyon sürücüsü Mustafa Yılmaz (35), hastane polisine verdiği ilk ifadede, kazanın olduğu Kısıkköy bölgesinde önüne beyaz aracın çıktığını, çarpmamak için ani hareket yaptığını ve kavşakta kontrolü kaybederek, dereye uçtuğunu söyledi. 

İzmir'de, kasasında Yunanistan'ın Samos Adası'na gitmeyi planlayan yabancı uyruklu düzensiz göçmenlerin bulunduğu kamyonun, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, dere yatağına uçması sonucu 1'i hamile kadın, 2'si bebek, 2'si çocuk 22 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralı sayısı 13'ye yükseldi.

Aralarında kadın ve çocukların da olduğu yaralıların çoğunun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Can pazarının yaşandığı katliam gibi kaza sonrası acı veren görüntüler ortaya çıktı. Ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle daha iyi yaşam için yola çıkan göçmenlerden geriye, yola saçılan eşyaları ve kaçak geçiş yaparken kullandıkları lastik botlar kaldı. Kazanın meydana geldiği yerde çok sayıda lastik bot olduğu görüldü. 


kaynak: hurriyet




Cumartesi 37.3 ° / 23.6 °
Cumartesi 37.3 ° / 23.6 °
Pazar 36.7 ° / 23.9 °