Adana'da hain saldırı! Çevik Kuvvet aracını hedef aldılar

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının sırasında bir patlama meydana geldi. Valilikten yapılan açıklamaya göre biri polis 5 kişi hafif yaralandı.

Asayiş 25.09.2019 09:54:00 0
Adana

Alınan bilgiye göre, Selahatin Eyyubi Mahallesi'de sabah 07:20'de çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda zırhlı servis aracıyla çevredeki araçlar zarar gördü.
Saldırıda yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Olayın yansıyan ilk görüntülerinde patlamanın etkisi ile asfalt zeminin ikiye bölündüğü dikkat çekti. 



'Yaralıların sağlık durumu ciddi değil'


Adana Valisi Murat Demirtaş, patlamada yaralananların durumunun ciddi olmadığını açıkladı. Adana Emniyeti'nin geniş çalı bir operasyon başlattığını duyuran Demirtaş, 'Terör saldırısında 1'i polis 5 kişi hafif yaralandı' dedi.



Zeydan Karalar'dan açıklama



Fox Tv canlı yayınına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'Polis servis aracına bombalı saldırı yapıldı. Biz de oraya doğru gidiyoruz. Elimizde çok fazla bilgi yok. Şimdilik şehit haberi yok. Güne üzücü bir haberle başladık. Biz de olay yerine varmak üzereyiz. Adana Emniyeti terör konusunda çok hassas ama bazen sızmalar oluyor' diyerek, 'Hepimize geçmiş olsun' dedi.


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °