Tarih: 24.02.2020 20:25

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin o önlemi 'Davutoğlu korkusu mu?' dedirtti...

Facebook Twitter Linked-in

Kısa süre önce Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi iki ay gibi kısa bir zamanda 36 il başkanını atayarak, İstanbul ve Ankara İl Başkanlıklarının açılışını yaptı. İstanbul'daki açılış esnasında Davutoğlu'nu 2 bine yakın aracın oluşturduğu konvoy karşılamış, sosyal medya o görüntüleri konuşmuştu. Ankara'da ise Kızılay'da gerçekleşen açılışa yağan yağmura rağmen yüzlerce kişi katılım göstermişti. 

Ahmet Davutoğlu, Ankara açılışında iki hafta sonra Konya İl Başkanlığı'nın açılacağı haberini vermiş, 'İlk cemrenin suya düştüğü zaman İstanbul İl Başkanlığımızı açtık. İkinci cemre havaya düştü ve biz Ankara İl Başkanlığımızı açıyoruz. Cemre baharın habercisidir ve bir bahar habercisidir Gelecek Partisi. Ankara’da cemre suya düşerken iki hafta sonra cemre toprağa düşünce de Konya’da olacağız. Biz bir bahar habercisiyiz.' demişti. 

İki hafta sonra Konya'da İl Başkanlığı açılış programı düzenleyen Gelecek Partisi'nin araç konvoyları çok konuşulurken AKP'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın attığı bir tweet dikkat çekti. Altay, Konya Valisi, Emniyet Müdürü ve ilçe belediyeleri ile 'konvoy ve gürültü kirliliği' toplantısı yaptıklarını belirtti. 

'Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte konvoy, gürültülü sokak düğünleri, havai fişek atılmaması ve şartlara uygun olmayan düğün salonlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledik. ... Bu konularda hemşerilerimizin de hassasiyetini bekliyoruz.' diyen Altay'ın bu tweeti 'Davutoğlu korkusu mu?' dedirtti. 

 

haber: enpolitik




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —