Cesim Gökçe: İmar affı, imar rantıyla uğraşacaklarına Aydos Gölü’nü pislikten kurtarsınlar

Cesim Gökçe: İmar affı, imar rantıyla uğraşacaklarına Aydos Gölü’nü pislikten kurtarsınlar

Gelecek Partisi Politika İzleme Kurulu (PİK) Başkanı Cesim Gökçe, atık sular nedeniyle varlığı tehdit altına olan Aydos Golü’ne dikkat çekti.

Kartal'da bulunan Aydos Ormanı'ndaki Aydos Gölü vatandaşların ziyaret ettiği yerler arasında bulunuyor. Doğa harikası Aydos Gölü atık sular nedeniyle tehdit altında. Çevre köylerden gelen atık sular kanalizasyon borularından önce dereye, ardından Aydos Gölü'ne dökülüyor. Aydos Gölü'ne uzanan dereden akan suyun siyahlığı dikkat çekiyor. Derenin ve gölün birleştiği noktadaki manzara ise içler acısı. Su yüzeyinde köpükler oluştuğu görülürken, bölgeden zaman zaman koku da yükseliyor.

Gelecek Partisi Politika İzleme Kurulu (PİK) Başkanı Cesim Gökçe, atık sular nedeniyle varlığı tehdit altına olan Aydos Golü’ne dikkat çekti. Gökçe, “İmar affı, imar rantı ve kişiye özel imar revizyonlarıyla uğraşacaklarına bu güzelim tabiat harikası Aydos’u pislikten, kirlilikten kurtarsalar, hayır işlerler” dedi. Gökçe, “Sadece Aydos Gölü mü? Türkiye’nin tüm ırmakları lağım akıyor. Fırat, Murat, Dicle, Kızılırmak, Yeşilırmak” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İşte Cesim Gökçe’nin o tepkisi…