Davutoğlu'ndan Akşener'e destek: Genel Merkez'e yürüyerek gitti

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Akşener'e sürpriz bir destek ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Genel Merkezi’ne yürüyerek giden Davutoğlu, "Sadece bir tweet atarak değil de bizzat gelerek destek vermek istedik" dedi.

Güncel 10.03.2021 19:40:10 0
Davutoğlu'ndan Akşener'e destek: Genel Merkez'e yürüyerek gitti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e destek ziyaretinde bulundu. 40 dakika süren ziyaretin ardından açıklama yapan Davutoğlu, 'Sadece bir tweet atarak değil de bizzat gelerek destek vermek istedik' dedi.

Aynı mahallede bulundukları için komşu parti sayılan İYİ Parti'ye 250 metrelik mesafeyi yürüyerek giden Davutoğlu'nu, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır karşıladı.

Davutoğlu'nu Makam katında karşılayan Akşener, “Gençlik böyle bir şey, hemencecik yürüyerek geldiniz' dedi. Akşener fotoğraf çekimini ardından Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a 'Selçuk geçmiş olsun' diye seslendi.  

'SADECE TWEET ATARAK DEĞİL BİZZAT GELEREK DESTEK VERMEK İSTEDİK' 

Görüşmemin başlangıcında Davutoğlu, 'Sadece bir tweet atarak değil de bizzat gelerek destek vermek istedik' demesi üzerine Akşener, 'Allah razı olsun' karşılığını verdi. İki Genel Başkan'ın yaklaşık 40 dakika süren görüşmesine, Genel Başkan Yardımcıları da eşlik etti. 

İYİ Parti ve Gelecek Partisi, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Mustafa Kemal Mahallesi’nde birbirlerine çok yakın konumda bulunuyor.. 

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün yaptığı açıklamada İYİ Parti lideri Akşener'e tepki sert sözlerle yüklenmişti. Bahçeli açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

'Siyasi geçmişi kıvrım kıvrım akan bir nehir gibi olanların, zigzaglı ve ziyan içinde bir hayatın içinden gelenlerin yalan ve dedikodu tek sığınaklarıdır. Çünkü şahsiyetleri çürük, dilleri güdük, siyasetleri ise düdük gibidir. Önüne gelen öttürür, ardına düşen savrulur.

Bugün İP’in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir. Pervasızlığından ve pişkinliğinden biz hicap duyduk, ama o duymadı. Çirkin üslubundan biz utandık, o utanmadı, gocunmadı.'


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °