Gelecek Partisi’nin Güney’deki Belediye başkan adayı belli oldu

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Güney Kasabası’nda 6 Haziran’da yapılacak olan seçime Parti olarak ilk kez katılacak olan Gelecek Partisi’nin Belediye Başkan adaylığı için Osman Aydepe’nin ismi açıklandı.

Güncel 9.05.2021 08:48:57 0
Gelecek Partisi’nin Güney’deki Belediye başkan adayı belli oldu

7 yıl sonra yeniden belediye tüzel kişiliği kazanan Afyonkarahisar’ın Güney Kasabası’nda seçim tarihi yaklaşırken partiler adaylarını açıklamaya başladı. Seçime 1 aydan az kalırken Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından kurulduktan sonra ilk kez bir seçime girmeye hazırlanan Gelecek Partisi 6 Haziran Pazar günü yapılacak seçim için en fazla çalışan partiler arasına girdi.

Büyük bir çalışma başlatan Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, kazanacaklarını söyleyerek belediye başkan adaylarının Osman Aydepe olduğunu kamuoyuna açıkladı.
Demir, sosyal medya hesabından da yaptığı açıklamada “Afyon ili, Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde 6 haziranda yapılacak belediye seçimlerinde, bu gün adayımız Osman Aydepe’yi  kamuoyuna açıkladık, Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.


Pazar 31 ° / 21.8 °
Pazartesi 29.3 ° / 20.3 °
Salı 25.1 ° / 18.2 °