Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a, 'Şimdi siz ne yapıyorsunuz?' göndermesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim. Aramızdaki fark bu” sözlerine tepki gösterdi. Karamolla

Güncel 31.03.2022 20:47:00 0
Karamollaoğlu

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na yönelik “O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim. Aramizdaki fark bu” sözlerine tepki gösterdi. Karamollaoglu, “Siz bizim gençlik kollarimizda görev yaptiniz, il baskanligimizi yaptiniz, bizde belediye baskanligi yaptiniz ve MKYK’da görev aldiniz, dogru. Tamam, bunlar iyi güzel de sonra ne yaptiniz ve bugün ne yapiyorsunuz? Mesele budur iste” yanitini verdi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Özbekistan dönüsü uçakta gazetecilere yaptigi açiklamada, bir soru üzerine CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na yönelik, “O, vergi memuru. Ama ben ekonomistim. Aramizdaki fark bu. Isim benim bu islerle geçti” dedi. Karamollaoglu, Cumhurbaskani Erdogan’i Twitter hesabindan etiketleyerek söyle su paylasimi yapti:

“Evet Sayin Recep Tayyip Erdogan; siz bizim gençlik kollarimizda görev yaptiniz, il baskanligimizi yaptiniz, bizde belediye baskanligi yaptiniz ve MKYK’da görev aldiniz, dogru. Tamam, bunlar iyi güzel de sonra ne yaptiniz ve bugün ne yapiyorsunuz? Mesele budur iste”


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °