Manisa'dan tarimsal sulamaya boru destegi

Güncel 4.10.2022 10:19:00 0
Manisa

Manisa Büyüksehir Belediyesinin tarimsal sulamaya yönelik destekleri kapsaminda hayata geçirilen sulama kooperatiflerine boru destegi, Sehzadeler ilçesine bagli Kagan Mahallesi ile Yunusemre ilçesine bagli Kayapinar Mahallesi ile devam etti.

MANISA (IGFA) - Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde tarimsal sulamaya yönelik yatirim ve projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyüksehir Belediyesi, 26’si sulama kooperatifi, 6’si mahalle olmak üzere 48 bin metre boru destegi çalismalarini sürdürüyor.

Kooperatiflere ve üreticilere yapilan boru destegi kapsaminda Yunusemre ilçesine bagli Kayapinar Mahallesi muhtarligina ve Sehzadeler ilçesine bagli Kagan Mahallesi muhtarligina boru dagitimi gerçeklestirildi. Bu kapsamda Kayapinar Mahallesi muhtarligina 63mm/10atü pe-100 300 metre; Kagan Mahallesi muhtarligina da 75mm/10atü pe-100 500 metre boru dagitimi gerçeklestirildi.

48 BIN METRE BORU DESTEGI VERILECEK

Tarimsal ve kirsal kalkinmaya yönelik desteklerin devam ettigini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, “Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün destek ve talimatlariyla sulama kooperatiflerine 48 bin metre boru destegi çalismamiz kapsaminda borularin teslimini sürdürüyoruz. Bu kapsamda Sehzadeler ilçemiz Kagan ile Yunusemre ilçemiz Kayapinar Mahallesi muhtarlarina sulama destegi kapsaminda borularin teslimini yaptik. Tüm üreticilerimize hayirli ve bol kazançlar diliyoruz. Bizler, Manisa Büyüksehir Belediyesi olarak üreticimize desteklerimizi sürdürecegiz” dedi.


Cumartesi 40.5 ° / 27 °
Pazar 38.1 ° / 24.2 °
Pazar 38.1 ° / 24.2 °