DAVUTOGLU: TÜRKIYE’YI BU KARANLIK GÜNLERDEN ÇIKARMAK IÇIN AZIM VE KARARLILIKLA YÜRÜMEYE DEVAM EDIYORUZ

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, alti siyasi parti genel baskaninin altinci kez bir araya geldigi ‘Liderler Bulusmasi’nin ardindan, “6’li Masa toplantisina ev sahipligi yapan Saadet Partisi Genel Baskani Sayin Temel Karamollaoglu’na tesekkür

Güncel 22.08.2022 10:47:00 0
DAVUTOGLU: TÜRKIYE’YI BU KARANLIK GÜNLERDEN ÇIKARMAK IÇIN AZIM VE KARARLILIKLA YÜRÜMEYE DEVAM EDIYORUZ

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, alti siyasi parti genel baskaninin altinci kez bir araya geldigi ‘Liderler Bulusmasi’nin ardindan, “6’li Masa toplantisina ev sahipligi yapan Saadet Partisi Genel Baskani Sayin Temel Karamollaoglu’na tesekkür ediyorum. Türkiye’yi bu karanlik günlerden çikarmak için azim ve kararlilikla yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Alti siyasi partinin genel baskani, Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu’nun ev sahipliginde bugün altinci kez bir araya geldi. Ahmet Davutoglu, toplantinin ardindan sosyal medya hesabinda su paylasimi yapti:

“6’li Masa toplantisina ev sahipligi yapan Saadet Partisi Genel Baskani Sayin Temel Karamollaoglu’na tesekkür ediyorum. Türkiye’yi bu karanlik günlerden çikarmak için azim ve kararlilikla yürümeye devam ediyoruz. #TürkiyedeGelecekVar”


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °