Atık Piller Değerlendirilecek

Düzce Belediyesi tarafından ?Atık pillerin? değerlendirilmesi konusunda çalışma yapılıyor. Bu amaçla Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve kısa adı TAP olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafınd

Güncel 18.03.2016 16:25:48 0
Atık Piller Değerlendirilecek
Düzce Belediyesi tarafından ?Atık pillerin? değerlendirilmesi konusunda çalışma yapılıyor. Bu amaçla Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve kısa adı TAP olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından eğitim projesi geliştirildi.
Atık Pillerin değerlendirilmesine yönelik olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ve TAP işbirliği içinde okullar arasında ?Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması? düzenlendi. Atık Pillerin değerlendirilmesi ve yarışma koşullarına ilişkin olarak TAP uzmanı Seyhan Öz Ulucan tarafından okul yöneticilerine seminer verildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bu konuda yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi ? Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasındaki atık pillerin toplanması, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, İlimiz sınırları içerisinde (tüm ilçeler, beldeler ve köyler dahil) bulunan tüm ilköğretim okulları, ortaöğretim okulları ve liseler arasında ?Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması? düzenlenmektedir. Bu kapsamda atık pilleri düzenli şekilde toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak amacı ile eğitim ve öğretimin temel yapı taşı olan öğretmenlerimize TAP Derneği tarafından Belediye Meclis salonumuzda eğitim semineri verilmektedir?

Çarşamba 36.7 ° / 22.6 °
Perşembe 39 ° / 24.2 °
Cuma 38.4 ° / 25 °