ENGELLİ AKÜLÜ ARACIYLA HAYATI DEĞİŞTİ

Başkan Yıldız, ı Yasemin Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç'ın bilgilendirmesi ve hayırsever işinsanı Mustafa Sarıgözoğlu'nun girişimiyle bir ihtiyaç sahibinin daha engelli akülü araca kavuştuğunu söyledi.

Güncel 27.06.2024 13:33:00 0
ENGELLİ AKÜLÜ ARACIYLA HAYATI DEĞİŞTİ

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç'ın bilgilendirmesi ve hayırsever işinsanı Mustafa Sarıgözoğlu'nun girişimiyle bir ihtiyaç sahibinin daha engelli akülü araca kavuştuğunu söyledi.

GAZİ HABER AJANSI- Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç'ın bilgilendirmesi ve hayırsever işinsanı Mustafa Sarıgözoğlu'nun girişimiyle bir ihtiyaç sahibinin daha engelli akülü araca kavuştuğunu belirterek, "Böylece bir kader arkadaşımız daha özgürlüğüne kavuştu, büyük mutluluk içindeyiz, Allah razı olsun" dedi. Başkan Yıldız duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: "Devletimizin çok önemli kurumunun değerli yöneticisi, öksüzün, güçsüzün, engelinin abisi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Mustafa Kılıç'dan güzel bir bilgilendirme geldi, Müdürlüğümüze müracaat eden ve aramıza yeni katılan kader arkadaşımıza engelli akülü aracı vermemize vesile oldu. Bu güzel akülü aracı bayram hediyesi olarak kader arkadaşımıza alan ülkemizin ve Manisamızın çok kıymetli sanayicisi, büyük destekçimiz Mustafa Sarıgözoğlu abimiz ve kıymetli kardeşi Levent Sarıgözoğlu'na minnettarız, Allah yer gök sizden razı olsun kıymetli sanayicilerimiz. Bir kez daha varla yoku buluşturduk, unutulmasın ki her sağlıklı birey bir engelli adayıdır, engelli olmadan, engelli olanlara yardımcı olalım, kaderin ne zaman, ne saat geleceği belli olmaz, bir gün engelli olup aramıza katılabilirsiniz. Destek aldıkça engele engel tanımayız, engel olanlara da hodri meydan demeyi biliriz, böyle değerli Devletimiz arkamızda olduğu sürece hiçbir güç bizi yıkamaz, biz gidemesek de Devletimiz bize geliyor, bir gün değil her gün hatırlanıyoruz, tabela derneği değiliz, karga kuş derneği değiliz, hobi derneği değiliz, çare arayanların çare kapısıyız."


Pazar 36.7 ° / 23.9 °
Pazartesi 35 ° / 23.1 °
Salı 35.2 ° / 23.5 °