MALATYA'DA CHP'LİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Altın Yunus Tesislerinde ypılan düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra Milletvekilleri, Beleidye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yaşam 27.06.2024 13:29:00 0
MALATYA

CHP'de yöneticilik yapan Av. Melisa Yavaşoğlu ile uzun yıllardır Malatya Milletvekili olan Veli Ağbaba’nın danışmanlığını yapan Gaffar Çiçek’in düğün töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte çok sayıda CHP'li Milletvekili, Belediye Başkanı ve İl Başkanı bir araya geldi, Özgür Özel nikah şahidi oldu.

KÜRESEL HABER AJANSI- Altın Yunus Tesislerinde ypılan düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra Milletvekilleri, Beleidye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftlerin nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba. Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez yaptı. Çiftlerin Nikahını Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner kıyarken düğüne çok sayıda davetli katıldı.  Düğünde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genç çiftlere mutluluklar dileyerek “Bu iki pırlanta gibi güzel insanın birbirlerine ömür boyunca çok güzel bir yaşam vaat ettiklerini şimdiden görüyorum. Şimdi el ele tutuştular. Bu, iki aile arasında bir köprü. Biz bu köprü üzerinden çok güzel haberler alacağız. İyi, kötü günleri olacak. Ama artık bu vakitten sonra iki aile tek olacak. İki ailenin birer evladının iki ailenin de ortak evlatlarını onlarıa müjdeleyecekleri günleri ümit ediyoruz. Biz prensip olarak kimsenin ne zaman ne kadar kaç çocuk yapacağına karışmıyoruz. Ama Gaffar ile Melisa gibi bu ikisinin çocuklarının herhalde Malatya’da Veli Ağbaba’yı geçerler kesin. Ömrümüz boyunca iyi haberlerini alalım. Bu iki güzel insanın yolu, bahtı açık olsun. İkisine de mutluluklar diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: MALATYA' 'LİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN
Salı 35.2 ° / 23.5 °
Çarşamba 36.7 ° / 22.6 °
Perşembe 39 ° / 24.2 °