(MHA) - AK Parti Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Gülle ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Akıncı öncülüğünde, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
Heyet, Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hilaliye Kız İmam Hatip Lisesi öğretmenlerini ziyaret ederek, eğitim camiasına verdikleri emek ve katkılar için teşekkür etti.
Ziyaret kapsamında öğretmenlerle sohbet eden Emine Gülle ve Bünyamin Akıncı, öğretmenlerin fedakârlıklarına vurgu yaparak, onların toplumun en saygın meslek gruplarından biri olduğunu ifade etti.
Kadın Kolları Başkanı Emine Gülle, “Gelecek nesilleri yetiştiren, ilim ve irfan yolunda büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimizin bu özel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgi, sabır ve gayretle geleceğe yön veren kıymetli hocalarımıza minnettarız.” dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Akıncı ise, “Bir öğretmenin dokunuşu bir ömrü değiştirir. Eğitim ordumuzun neferleri olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, onların emekleriyle aydınlanan bir gelecek diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretler, öğretmenlerin memnuniyetiyle son bulurken, AK Parti Akhisar teşkilatı, eğitim camiasına yönelik desteğini sürdüreceğini belirtti.