Tarih: 21.04.2016 18:29

Taraftarlardan Polise Moral Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Siirt?te Genç Fenerbahçeliler üyesi bir grup taraftar, özel harekat polislerine moral ziyaretinde bulunarak, baklava ikram etti.
Siirt Genç Fenerbahçeliler temsilcisi İlyas Oğuz öncülüğünde toplanan bir grup taraftar, saat 13.00?da Şehir Stadı yanında bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü Binası?na gelerek, polisleri ziyaret etti. Emniyet Müdürü Metin Özkan, Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Arslan ve Emniyet Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Özer ve polislerle bir araya gelen taraftarlar, moral vermek için ziyarette bulunduklarını belirterek, baklava ikram etti. Genç Fenerbahçeliler temsilcisi Oğuz, terör olayları karşısında halkın güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine moral vermek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan ise, halkın bu bölgede polise ?yanınızdayız? desteğini bildirmelerinin kendilerine moral verdiğini söyledi. İhtiyaç anlamında devletin kendilerine her türlü imkanı sağladığını belirten Özkan, 'Halkımızın bu bölgede polisimize desteklerini hissettirmeleri adına çeşitli hediyeler, çocukların da çeşitli mektuplar gönderdiklerine tanık oluyoruz. Buradaki amaç ?polisin maddi ihtiyacı var? anlamında değil. Devlet zaten bize her türlü imkanı sağlıyor. Halk terörle mücadelede polisin yanında olduğunu hissettirip, operasyonları desteklediklerini bildirmeleri açısından bu tür faaliyetler elbette önemlidir. İnşallah yakın zamanda terör bitecek, fazla bir şey kalmadı. Ziyaretten dolayı gençleri kutluyorum' dedi.
Ali Erdem Kılıçer adlı taraftar ise, 'Herkes bilsin ki birlik ve bütünlüğümüzü hiç kimse bölemez. Genç Fenerbahçe taraftarları olarak her zaman asker ve polisimizin yanındayız' diye konuştu.
Ziyaretin sonunda taraftarlar, özel harekat polisleri ile fotoğraf da çektirdi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —