Tarih: 22.04.2016 15:36

4bucakG TIR'ı Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL (AA) - Vodafone, dünyanın dört bir yanından binlerce sporcunun katılımıyla Tarihi Yarımada'da koşulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda izleyici ve katılımcılara 4,5G hızını yaşatacak.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre şirket, dünyanın dört bir yanından binlerce sporcunun katılımıyla Tarihi Yarımada'da düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda izleyici ve katılımcılara 4,5G hızını deneyimletecek.

Vodafone'un ülkenin dört bucağını 4,5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği 4bucakG Türkiye turu kapsamında son bir ayda 4 bin kilometreye yakın yol kat ederek yaklaşık 600 bin kişiye ulaşan 4bucakG TIR'ının 24 Nisan Pazar günkü durağı Yenikapı miting alanı olacak.

Vodafone, özel teknolojilerle donattığı 4bucakG TIR'ını ziyaret eden maratonseverlere 4,5G teknolojisini tanıma ve deneme imkanı sunacak.

Vodafone 4bucakG TIR'ında ziyaretçilere 4,5G'nin 3G'den farkı anlatılarak 4,5G dünyası hakkında kapsamlı bilgi sunuluyor.

Kullanıcılar, Vodafone SüperNet 4,5G'nin avantajlarını 4,5G hızıyla deneyimlerken, Spotify köşesinde 4,5G hızında müzik, Gameloft köşesinde ise 4,5G hızında oyun deneyimi yaşıyor.

Kullanıcılar ayrıca, sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile oyun oynayarak bu anları 4,5G hızıyla paylaşabiliyor.

Diğer yandan, 360 Stant köşesinde ise kullanıcıların SIM kart, akıllı cihaz ve izinli geçiş kontrolleri yapılarak 4,5G teknolojisine hazır olup olmadıkları konusunda bilgi veriliyor ve 4,5G'ye hazır hale gelmeleri için gerekli yönlendirmeler yapılmakta.

Vodafone 4bucakG TIR'ı hakkında ayrıntılı bilgi için www.4bucakg.com sitesi takip edilebiliyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —