Bitme noktasına gelen PKK'ya yardım eli!

PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken yeni bir haber gündeme geldi. Bu günlerde sıkça dile getirilen 'çözüm sürecine dönülmeli' telkinlerine bir yenisi daha eklendi.

Güncel 26.04.2016 11:42:47 0
Bitme noktasına gelen PKK

Kamuoyunda ?çözüm süreci?ne dönülmesi için dayatmada bulunulmasının Türkiye?nin yararına olmayacağı, aksine PKK'yı devletleştireceği ortadayken Yeniyüzyıl Gazetesi, Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal'ın 'Bu Yolla Cehenneme Gidilir' sözlerini 'Günün Haberi' diye okuyucularına sundu.

Zaten hükümetin iyi niyetle attığı çözüm süreci adımını suistimal eden bu süre boyunca şehirlere bombalar taşıyan, PKK/HDP ile tekrar masaya oturmak Türkiye'yi büyük tuzağa çekmek demek.

MAZLUMDER GENEL BAŞKANI ÜNSAL: CEHENNEME GÖTÜRÜR

Ahmet Faruk Ünsal (Mazlumder Genel Başkanı): TÜSES?in bu açıklaması ile intikam çığlıklarının atıldığı bu dönemde vicdanın, aklın sesini duymak en azından umut ışığı olduğuna dair kanaatimizi pekiştirdi. İçimizi rahatlattı. Evet, katılıyoruz 30-35 sene denenmiş şiddet yöntemleri ile çözülmediği kanıtlanmış. Bu yolla cehenneme gidilebileceği görülmüştür. Hataların yeniden yapılmadığı bir özeleştiri ile yeni müzakere sürecinin yapılmasın biz de istiyoruz. Buna kafa yorulmalı. Doğal olarak bunu için ilk önce ateşkes yapılmalı. Eğer ateşkes başlarsa çözüm süreci devam eder. Çözüm sürecine dönülsün.

EĞER DEVLET MASAYA OTURURSA PKK RESMİLEŞECEK

Devleti masaya razı ederlerse bu yarım kalan iş de tamamlanmış olacak. Yani PKK, devletleşme yoluna girecek. Dışarıdan ve içeriden bu kadar çok masa güzellemesi yapılması bundan.

Salı 26.6 ° / 15.7 °
Çarşamba 26.1 ° / 17.2 °
Perşembe 21.6 ° / 14.6 °