Aydın'da polislerin bıçakla yaralanması

Aydın

İncirliova'da üç polisi yaralayan ve mahkeminin 'akıl sağlığı yerinde değildir' gerekçesiyle salıverdiği ancak itiraz üzerine gönderildiği hastaneden kaçan saldırgan, yakalandı Hastanenin 'cezai ehliyeti tamdır' raporunu verdiği zanl

AYDIN (AA) - İncirliova'da üç polisi yaralayan ve mahkemenin 'akıl sağlığı yerinde değildir' gerekçesiyle salıverdiği ancak itiraz üzerine gönderildiği Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden kaçan saldırgan, yakalandı.

Alınan bilgiye göre İncirliova ilçesi Acarlar Mahallesi'nde 3 polisi bıçakla yaraladıktan sonra mahkemenin 'akıl sağlığı yerinde olmadığı' gerekçesiyle verdiği serbest bırakma kararına itiraz eden Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı, zanlının akıl sağlığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesini talep etti.

Hastanenin 'İşlediği suçlara karşı olay ile ruhsal durumu arasında bir bağlantı kurulamadığı için cezai ehliyeti tamdır' raporu verdiği T.N, gözetim altındayken kaçtı.

Acarlar Mahallesi'nde yakalanan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Hakkında 65 suç dosyası olduğu ileri sürülen ve 3 polis memurunu bıçakla yaralayan T.N'nin, tehdit, hakaret, kasten yaralama, gasp, görevi yaptırmama için direnme, görevli memura mukavemet suçlarından arandığı belirtildi.

- Olay

5 Nisan'da, İncirliova?nın Acarlar Mahallesi'ndeki Adnan Menderes Toptancı Hali?nde, T.N'nin haldeki bazı esnafı bıçakla tehdit ederek haraç istediği öne sürülmüştü. Hal esnafının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis memurları, T.N. tarafından bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştı.