Tarih: 08.05.2016 19:17

Halide Edip Anaokulu, Anneler Gününde Anneleri Unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Adıyaman Halide Edip Anaokulu tarafından Anneler Günü dolayısıyla anaokulunda eğitim gören öğrenci ve velilerine yönelik gece düzenledi.
Bir düğün salonunda düzenlenen geceye, anaokulu idaresi, öğrenciler ve öğrenci anneleri katıldı. Gecede Anaokulu Müdürü Cemal Önder tarafından geceye katılan bütün annelere tek tek çiçek takdim edilerek anneler günü kutlandı.
Anneler günü dolayısıyla düzenlenen gecede öğrencilerin 1 yıl boyunca yaptıkları resimler slayt şeklinde geceye katılan onlarca kişiye izletildi. Slayt gösterimi sonrası gece de konuşan Adıyaman Halide Edip Anaokulu Müdürü Cemal Önder, ?Annelerimizin bizim için öyle önemli bir yeri var ki hiç bir varlık onların yerini dolduramaz. Öylesine mükemmel olarak hayatımızda yer edinen annelerimizi yılın sadece bir günü değil her günü hatırlamalıyız. Annelerimiz sadece anneler günü veya bayramlarda aklımıza gelmemelidir. Annelerimiz nasıl gece gündüz demeden bizi büyütüp bu olgunluğa getirdilerse ve şuan biz sahip olduğumuz hangi konumdaysak hepsi onların eseridir. Buradan başta kendi annem olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü?nü kutluyorum? ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmalarına ardından geceye katılan katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —