Ünlü üniversitede şok! Profesör öldürüldü

Ünlü üniversitede şok! Profesör öldürüldü

ABD Los Angeles'taki UCLA'dan yaşanan olay herkesi hayretler içinde bıraktı. ABD, okullardaki silahlı saldırılardan bir yenisini Los Angeles'taki ünlü Kaliforniya Üniversitesi'nde (UCLA) yaşadı. Silahlı saldırıda üniversite profesörlerind

Koridorlarda büyük paniğe yol açan saldırıda polis ve özel kuvvetler öğrencilerin okuldan ellerini başlarına koyarak çıkmasına izin verdi.

ABD, okullardaki silahlı saldırılardan bir yenisini Los Angeles'taki ünlü Kaliforniya Üniversitesi'nde (UCLA) yaşadı.

Yerel saatle sabah saat 10.00 sularında binlerce öğrencinin bulunduğu kampüsteki mühendislik binasında silah sesleri duyuldu.Los Angeles'ın tam kalbinde bulunan binada gerçekleşen saldırıda üniversite profesörlerinden William S. Klug öldürüldü, okulda büyük panik yaşadı.

Saldırı sonrası üniversite kapatıldı, aralarında özel kuvvetler askerleri ve FBI'ın da bulunduğu yüzlerce güvenlik görevlisi okula koştu.

Ekipler silahlarıyla koridor ve odalarda saldırganı aradı, üniversiteyi kat kat dolaşarak taradı.

Güvenliği sağlamaya çalışan polis öğrencileri tek tek aradı, kimlik kontrolü yaptı ve öğrenciler dizlerinin üzerinde ve elleri havada beklemek zorunda kaldı.

Saldırganın profesörü öldürdükten sonra intihar ettiği olayda üniversite yönetimi, halen polisin saldırıyı soruşturduğunu duyurdu.