Beşiktaş transferde hız kesmiyor

Beşiktaş Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'den sonra şimdi de Başaksehir'de forma giyen Volkan Babacan için girişimlere başladı.Beşiktaş ekibinde eski Fenerbahçe'li oyunculara yer vermesi ise lobilerde konuşulmaya başlandı.

Güncel 8.06.2016 15:47:26 0
Beşiktaş transferde hız kesmiyor

Medipol Başakşehir'de forma giyen Volkan Babacan için Beşiktaş yöneticilerinin girişimde bulunduğu iddia edildi.Beşiktaş ekibinin Gökhan Gönül,Mehmet Topal ve Caner Erkin'in ardından şimdi de Volkan Babacana talip olması lobiler de konu oldu.

Geçtiğimiz sezonda şampiyonluk ve yeni stadına kavuşmasıyla moral ve motivasyonu üst seviyelerde olan Beşiktaş önümüzdeki sezona hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.Transfer gündeminde ki ilk iş ise genç Tolga'nın alternatifi için Volkan Babacan.

Önümüzde ki haftalarda iki takım arasında yöneticilerin bu transfer için masaya oturup transferi bitirmesi bekleniyor.Kaleci Volkan Babcan şu aralar kariyerinin en iyi dönemlerini yaşamakta.Milli takımda da yerini kesinleştiren file bekcisi büyük başarıların beklediği görülmekte.


Çarşamba 36.7 ° / 22.6 °
Perşembe 39 ° / 24.2 °
Cuma 38.4 ° / 25 °