Kaptan takımı terk etti!

Almanya milli takımında yaşanan gelişme herkesi hayretler içinde bıraktı. Alman milli takımının kaptanı Bastian Schweinsteiger, milli takımdan affını istedi. Ünlü futbolcu yaptığı açıklamayla bundan sonra Alman milli takımında oynam

Güncel 29.07.2016 14:35:43 0
Kaptan takımı terk etti!

Schweinsteiger sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ?Milli takım teknik direktörü ile görüştüm. Bundan sonra beni milli takıma çağırmamasını rica ettim? dedi. milli takım taraftarlarına özel olarak teşekkür eden Schweinsteiger, ?Sizin için oynamak benim için bir şereftir. Sizinle birlikte yaşadığım her şey için teşekkürler? ifadesini kullandı.

Schweinsteiger, 120 kez formasını giydiği milli takımdan veda etme zamanının geldiğini de belirtti. Ünlü futbolcu, kaçan Avrupa Futbol Şampiyonluğu için de şunları söyledi:

?Taraftara, milli takıma, federasyona ve antrenöre teşekkür ediyorum. 120 kez milli takım forması giydim. Ülkem için onadım. İnanılmaz başarılı ve mutlu dakikalar yaşadım. 1996 yılından beri kazanamadığımız Avrupa Şampiyonasını kazanmak istiyordum. Olmadı ama kabul etmek zorundayım. Bir daha kariyerimde hiç olmayacak olan 2014 yılındaki şampiyonluk tarihi başarı ve çok duygusal bir andı. Bu yüzden bıraktım ve 2018 yılındaki Dünya Şampiyonası elemelerinde milli takıma tüm kalbimle başarılar diliyorum.?

MİLLİ TAKIMDA KALMA

Alman futbolcu ?Milli takım benim için her zaman çok değerli bir aileydi. Umarım milli takımla bağım farklı şekilde de olsa kalır ve devam eder? sözleriyle milli takımda yeni görev beklediği mesajını da verdi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Schweinsteiger formasını giydiği Manchester United'de kadro dışı kaldı. Jose Mourinho Alman futbolcu ile konuşup onu genç takıma gönderdi. Schweinsteiger bundan sonra İngiliz ekibinin genç takımıyla antrenmanlar yapacak. Geçen sezon büyük umutlarla Bayern Münih'ten alınan Schweinsteiger, İngiltere'de bekleneni verememişti. 18 maçta forma giyen Alman futbolcu sadece bir gol atabilmişti. Schweinsteig2er sezonun büyük bölümünü de sakat geçirmişti.


Pazar 31 ° / 21.8 °
Pazartesi 29.3 ° / 20.3 °
Salı 25.1 ° / 18.2 °