O delikteki fotoğrafları çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suikast düzenlemek için Marmaris'teki oteli basan ve daha sonra kayıplara karışan hainler bir kaç gün önce yakalandı. Darbeci Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun menfezdeki yakalanma anına ait fotoğrafı ortaya ç

Güncel 29.07.2016 16:06:46 0
O delikteki fotoğrafları çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 15 Temmuz'da konakladığı otele saldırı gerçekleştiren darbeci askerler arasında bulunan, Astsubay Başçavuş Kuzu'nun da aralarında olduğu 5 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada, 'Paşa' lakaplı, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığının 'üs imamı' olduğu öne sürülen Kuzu'nun, Marmaris-Muğla karayolunun Çetibeli Mahallesi Gökçe Yokuşu mevkisindeki menfezde yanındaki 2 darbeci askerle yakalanma anına ait ilk fotoğrafı ortaya çıktı.  Fotoğrafta Kuzu ve yanındaki 2 darbeci askerin oldukça bitkin olduğu görülüyor. 

 

ÇOK GARİBİNE GİTMİŞ!

Muğla?da hakim karşısına çıkan Astsubay İlyas  Yaşar  ?Biz otele girdiğimizde içeride polisler vardı. MAK timi olduğumuz için arkadaydık. Önümüzde  SAT timi vardı. Sat timi polisleri yere yatırarak kelepçeledi. O an bu çok garibime gitti. Daha sonra Astsubay Zekeriya Kuzu yerde yatan polislere ?O hırsız nerede. Onu nereye sakladınız? Hani bizim inimize girecektiniz. Bak biz sizin ininize girdik. Deyince biz bu operasyonun cumhurbaşkanına yönelik olduğunu anladım? dedi.

Çarşamba 27.8 ° / 17 °
Perşembe 28.1 ° / 17.6 °
Cuma 27.7 ° / 16.7 °