Ünlü bir dizi oyuncusuydu şimdi pizza dağıtıyor

Sınır komşumuz Suriye'de yaşanan iç savaş milyonlarca insanı evinden, yurdundan ve daha önce sahip olduğu hayat şartlarından uzaklaştırdı. Bunlardan biri de bir zamanlar ülkenin önde gelen oyuncularından biri olan Cihad Abdo...

Güncel 4.01.2017 14:21:35 0
Ünlü bir dizi oyuncusuydu şimdi pizza dağıtıyor

 

Bir ressam ve insan hakları savunucusu olan eşiyle birlikte Şam'dan kaçan Cihad Abdo, bir süredir Los Angeles'ta yaşıyor. Ama, asıl mesleğini yapma imkanı bulamadığı için hayatını pizza dağıtımcılığı yaparak kazanıyor.

Ülkesinde 50 milyon kişi tarafından izlenen Bab al Hara (Komşu Kapısı) dizisiyle kazandığı şöhret yüzünden Şam sokaklarında yürümekte zorlanan Cihad Abdo'yu Hollywood'a götüren yolculuk 2011 yılında başladı.

Önce, Suriye'de kültür departmanında görev yapan aynı zamanda da ressam ve insan hakları avukatı olan eşi Fadia Afashe kendini güvende hissetmemeye başladı. Ardından da Cihad Abdo, tehditler almaya başladı.

Abdo, rejim yanlısı gösterilere ve televizyon programlarına katılmayı reddettiği için eşiyle birlikte ABD'ye kaçmaktan başka çare bulamadı.

Cihad Abdo, Hollywood'da Tom Hanks ile birlikte A Hologram for the King filminde kamera karşısına geçti. Aynı zamanda Nicole Kidman'ın başrolünü üstlendiği Çöl Kraliçesi filminde de rol aldı.

Cihad Abdo, bu durumu 'Hollywood benim amacım değildi. Buraya gelmeyi planlamamıştım. Beni kader buraya getirdi' diye anlattı.


Pazartesi 34.5 ° / 24.8 °
Salı 36.2 ° / 25.8 °
Çarşamba 35.4 ° / 23.4 °