Şehit yakınları 'Şehitler' için lokma döktürdüler

Şehit yakınları

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı?na bağlı birimlerde çalışan şehit yakını memurlar 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla lokma döktürdüler.

 

Lokma hayrına AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar, Grup Müdürleri, Vergi Dairesi Müdürleri katılımlarıyla destek verdiler.

 

 

Manisa Vergi Dairesinde çalışan Şehit yakınlarının hayrının örnek bir davranış olduğunu ifade eden Özdağ, 2014 yılından bugüne kadar toplam 18 Bin 715 Şehit yakını ve Gazi?nin kamu kurum ve kuruluşlarına atamasının yapıldığını belirtti.

 

 

Manisa Vergi Dairesinde şehit yakını olarak çalışan şehit yakınları 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla lokma hayrında bulundular.

 

 

Bin kişilik lokmanın dağıtıldığı hayra AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar, Grup Müdürleri Hayrettin Çiçek, Mehmet Uslu, Ruhi Petek ile Vergi Dairesi Birim Müdürleriyle çalışanları katılımlarıyla destek verdiler. Lokma hayrında Şehitler okunan dualarla anılırlarken Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar kurumlarında çalışan şehit yakınlarının örnek bir davranış gösterdiklerini ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

 

 

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ise Manisa Vergi Dairesinde çalışan şehit yakınlarının kendi aralarında para toplayarak Şehitlerin ruhu için lokma döktürmelerinin ve dualar okunarak hatırlatmalarının vefanın gereği olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti. ?Vefa imandandır. Sosyal bir devlet olmanın gereğini yerine getirerek Şehit yakınlarımızdan iki kişiyi istihdam etmeye devam ediyoruz. İstihdamı yapılan bu 6 kardeşimiz şu an Manisa Vergi Dairesinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyorlar. Evlerine aş götürürken bir taraftan da Şehitlerimizi unutmuyorlar ve böyle bir hayır yaparak örnek oluyorlar. 2014 yılından bu yana toplam 18 Bin 715 Şehit yakını ve Gazi?mizin kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı. Yine hükümetimizin çalışmaları neticesinde devletimiz tarafından Şehit yakınları ve gazilere kamuda istihdam uygulamasının yanı sıra 2014'ten bu yana ücretsiz ulaşım hakkı da sağlandı. 11 Ocak 2017 itibarıyla 125 bin 348 şehit yakını ve gazimize ücretsiz seyahat hakkından faydalanmalarını sağlayan kartın dağıtımı gerçekleşti. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onların yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

 

 

Vatandaşların da büyük katılım gösterdiği lokma hayrını gerçekleştiren Manisa Vergi Dairesi çalışanı Şehit Yakınları bundan sonra da birlik ve beraberliklerini arttıracak faaliyetlere devam edeceklerini ifade ettiler.