Selçuk Özdağ; ?Polis Teşkilatı barışın ve kardeşliğin teminatıdır?

Polis Teşkilatı'nın 172'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Polis Teşkilatının barış ve kardeşliğin teminatı olduğunu belirtti. Emniyet güçlerinin ülkedeki huz

Güncel 7.04.2017 18:43:35 0
Selçuk Özdağ; ?Polis Teşkilatı barışın ve kardeşliğin teminatıdır?

 

 

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Polis Teşkilatı'nın 172'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. Emniyet mensuplarının görevini yerine getirirken büyük fedakarlık sergilediğini kaydeden Özdağ, '172 yıllık bilgi, tecrübe ve deneyimin milletimize verdiği güven duygusunun adı olan emniyet teşkilatımız, ülkemizin gelişmesi ve huzur ortamının sürdürülebilir olmasının teminatı olarak en büyük gurur kaynaklarımız arasında yer alıyor. Emniyet güçlerimiz, icra ettiği görevler bakımından, ülkemizde barış ve kardeşliğin garantisi olarak, fedakarlığın ulaşabileceği en zirve noktanın da örneğini sergiliyor? dedi.

 

 

   ?Görev uğruna evladından, eşinden, anne ve babasından aylarca uzak kalarak, milletin geleceğini korumak adına canını feda etmeyi göze alan polislerimiz, karşılığı ödenemeyecek özverili duruşları ile millet ve devlet aşkının erebileceği boyutları da böylece ortaya koymaktadır? diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, ?Emniyet hizmeti, içinde fazlasıyla zorluk barındırırken, polisimiz bu görevi bir an olsun geri durmadan ifa etmektedir. Özellikle baş gösteren hain terör unsurlarının korkulu rüyası haline gelen polislerimiz, terörün ve teröristin karşısında, milletin bütünlüğü ve bekasının en büyük güvenceleri arasındadır. Bu sebeple milletimiz, polis teşkilatımıza hak ettiği değeri vermekte ve minnet duymaktadır.?

    Polis Teşkilatının kurulduğu günden bu yana asli görevi dışında da sürekli bir gelişme gösterdiğini ve bir örnek teşkil ettiğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ?Sürekli gelişme prensibiyle eğitime önem veren, her türlü suç ve suçlularla mücadele edebilmek için güvenlik sektöründeki yeni teknolojileri yakından takip eden Emniyet Teşkilatımız, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da gurur verici başarılara imza atmaktadır. Emniyet Teşkilatımızın, insan haklarına saygıyı, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne bağlılığı benimseyen; güvenlik ve özgürlük arasındaki hassas dengeyi her şartta gözeten; halkın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan bir hizmet anlayışını bundan sonra da daima ön planda tutacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı?nın 172. Kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize şükranlarımı sunuyorum' diye konuştu.


 


Pazartesi 18.8 ° / 7.9 °
Salı 19.3 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.5 ° / 11.1 °