Emre Mor'un Inter'e transferinde pürüz

Inter'in hisselerini elinde bulunduran Suning Grub'ta Teknik Menajer olarak görev alan Walter Sabatini, Emre Mor transferinde problem yaşandığını açıkladı.

Güncel 8.08.2017 03:25:48 0
Emre Mor

 

Inter'in Dortmund'dan transferi için girişimlerde bulunduğu Emre Mor konusunda İtalyan kulübünden açıklama geldi.

Inter'in hisselerini elinde bulunduran Suning Grub'ta Teknik Menajer olarak görev alan Walter Sabatini, Emre Mor transferinde sorun olduğunu söyledi.

Walter Sabatini yaptığı açıklamada, 'Emre Mor transferinde bazı problemler var. Ancak daha hafta başındayız, henüz pazartesi. Bu hafta bakacağız' ifadelerini kullandı.

İki yıl kiralık bedeli: 15 milyon avro

Inter'in, Dortmund ile 2 yıllık kiralama üzerine görüşmeler yaptığı ve satın alma opsiyonunun da 15 milyon euro olduğu kaydedildi. Çizme basını daha önce Inter'in Emre Mor'un transferi için Dortmund'a 10 milyon avro + bonuslar şeklinde bir ödeme yapılacağını duyurmuştu ancak pazarlıkların bu kez satın alma opsiyonlu kiralama opsiyonu üzerinde yürüdüğü kaydedildi.

20 yaşındaki oyuncunun menajeri Muzzi Özcan, milli futbolcunun Inter'le anlaştığı yönünde basında çıkan haberleri doğrulayarak kısa süre içinde resmi imzaların atılacağını söylemişti.

Borussia Dortmund Emre Mor'u 2016 yılında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'den 9,75 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. 20 yaşındaki milli oyuncumuz geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 19 resmi maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °