Milli Takım'ın 11'i netleşiyor

A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 8. maçında yarın Eskişehir'de Hırvatistan ile karşılaşacak.

Güncel 4.09.2017 23:28:49 0
Milli Takım

 

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 8. maçında yarın sahasında Hırvatistan ile karşılaşacak.

Eskişehir'deki Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak.

 

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE: Volkan Babacan - Kaan Ayhan, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner Erkin - Emre Belözoğlu, Ozan Tufan - Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Emre Mor - Burak Yılmaz

HIRVATİSTAN: Subasic - Vrsalijko, Lavren, Vida, Pivaric - Modric, Badelj - Brozovic, Kovacic, Perisic - Mandzukic

Mücadelede, Macaristan Futbol Federasyonundan hakem Viktor Kassai düdük çalacak. Kassai'nin yardımcılıklarını Vencel Toth ve György Ring yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adam Farkas olacak.

Elemelerde I Grubu'na istediği gibi başlayamayan milli takım, son üç maçını kazandıktan sonra Ukrayna'ya deplasmanda mağlup olarak gruptan çıkma şansını zora sokmuştu. Grupta yaptığı 7 maçın üçünü kazanan milliler, 2'şer beraberlik ve yenilgi aldı. Ay-yıldızlılar, grupta 11 puanla 4. sırada yer alıyor. A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan'ı mağlup ederek, Rusya'nın ev sahipliğini yapacağı Dünya Kupası'na katılma şansını sürdürmek istiyor. 

Grupta oynadığı 7 maçta, 5 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi alan Hırvatistan ise 16 puanla lider durumda bulunuyor. 

Gruptaki diğer maçlarda ise yarın İzlanda-Ukrayna ve Kosova-Finlandiya karşılaşmaları oynanacak.

 

kaynak:ntvspor

 


Cumartesi 38.1 ° / 21.5 °
Pazar 37.7 ° / 23.5 °
Pazartesi 37.7 ° / 25.6 °