Karabağ'dan koreografi cevabı geldi

Karabağ'ın koreografisine 'Ezik' diyerek ağır eleştiride bulunan Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, eleştirilere maruz kalınca yazıyı siteden kaldırıp özür dilemişti.

Güncel 22.11.2017 23:18:26 0
Karabağ

 

Azerbaycan'ın Karabağ takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu beşinci hafta maçında sahasında İngiltere temsilcisi Chelsea takımını konuk etti. Karşılaşma öncesinde Karabağ taraftarları Azerbaycan bayrağının renklerinden oluşan kareografi gösterisi yaptı.

 

 

Karabağ'ın koreografisine 'Ezik' diyerek ağır eleştiride bulunan Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, eleştirilere maruz kalınca yazıyı siteden kaldırıp özür dilemişti.

Tezel, ?En ezik koreografi? başlıklı yazısında şöyle demişti: ?Tarihinde ilk kez şampiyonlar Ligi?ne katılan Azerbaycan takımı Karabağ, ilk puanını evinde Atletico Madrid?e karşı aldı. 0-0 biten maçtan en ilginç görüntü ise Karabağ taraftarlarının A4 kağıtlarına ?Qarabağ? yazıp şeffaf dosyaya koyup koreografi yapmalarıydı. Futbol tarihinin en fakir, en ezik, en komik koreografisi bu olsa gerek. Olsun, yavaş yavaş onlar da öğrenecek futbol kültürünü.?

Daha sonra Tezel,  Twitter hesabından özür diledi: ?Dikkatli okunursa yazım sadece bu koreografi hakkında eğlenceli bir yorumdu. Eğer Azerbaycan ve Karabağ halkını üzdüysem özür dilerim.?

 


Pazar 31 ° / 21.8 °
Pazartesi 29.3 ° / 20.3 °
Salı 25.1 ° / 18.2 °