Cizre'den yürek yakan haber geldi!

Operasyonların sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesinde bugün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma yaşandı. Yaşanan çatışmada Özel Harekat Polisi 44 yaşındaki Bayram Özdere'nin şehit olduğu bildirildi. Evli ve 1 çocuk

Güncel 22.01.2016 18:59:59 0
Cizre

Teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için başlatılan operasyonlar devam ederken bugün Cizre'den yürek yakan bir haber geldi. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre'de bugün PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Çatışmada 44 yaşındaki Özel Harekat Polisi Bayram Özdere şehit oldu. 

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada Özel Harekat polisi 44 yaşındaki Bayram Özdere şehit oldu.

Teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için başlatılan operasyonlar nedeniyle 14 Aralık gününden bu yana sokağa çıkma yasağı uygulanan Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleriyle teröristler arasındaki çatışmalar bugün Sur Mahallesi'nde yoğunlaştı. Çatışmada, öğlen saatlerinde PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle Özel Harekat timinde görevli polis Bayram Özdere, şehit oldu.

Evli ve 1 çocuk babası olan şehit polis Bayram Özdere'nin Ordu'dan geçici görevle Cizre'ye gittiği belirtildi.


Cumartesi 38.1 ° / 21.5 °
Pazar 37.7 ° / 23.5 °
Pazartesi 37.7 ° / 25.6 °