Erdoğan'ın bu sözleri ayakta alkışlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 44. Muhtarlar Buluşmasında sarfettiği bu sözler salonu dolduran muhtarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Güncel 24.01.2018 23:32:26 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla 44. kez bir araya geldi. Coşkulu bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zeytin Dalı harekatına yönelik sözleri ayakta alkışlandı.

İşte o konuşmanın salonu coşturan detayları;
'Bizim askerimiz, polisimiz, korucularımız, ÖSO'daki kardeşlerimiz şehadeti şereflerin en büyüğü olarak gördükleri için adeta ölümün üzerine üzerine gidiyorlar. Bu sabah askerlerimizle yapılan röportajlara baktığımızda 'biz Afrin'e düğüne gidiyoruz' diyorlar. Buna inanmak sıradan, herkesin karı değil. Bizim Mehmetimizin yetişmeri böyle. Buradan Zeytin Dalı operasyonunda, daha önceki operasyonlarımızda, terörle mücadelede, 15 Temmuz'da verdiğimiz tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm güvenlik güçlerimizi Rabbim korusun diyorum.

'SOYLU AKIN' VURGUSU...
Ülkemiz bir asır önce uçurumun kenarına getirilmişti. Bu cendereden çıkmıştık. Cumhuriyet tarihimiz boyunca bizi rahat bırakmadılar. Sosyal, siyasal fay hatlarını kullanarak bizi kendi içinde didişen bir ülke içinde tutmaya çalıştılar. PKK'ya karşı nasıl birlik ve beraberlik içindeysek FETÖ'ye karşı da beraber olarak bu süreci yıkımla karşı karşıya kalmadan atlatabildik. Arkamızda yüreği ile cesareti ile koskoca bir millet var. Soylu bir akına çıktığımız şu günlerde hep birlikte vatanımıza daha sıkı sahip çıkacağız.

Askerimiz sınır boylarında ve sınır ötesinde, polisimiz ve jandarmamız yurdumuzun her köşesinde teröriste, hırsıza karşı görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Biz Cumhurbaşkanı olarak kendi işimize dört elle sarılacağız. Muhtarlar olarak siz kendi işinize dört elle sarılacaksınız. Bir F-16 mağaranın deliğine kadar bombayı bıraktı mı? Bıraktı. Türk askeri bu. Eğildi, neredeyse toprağı pas geçecek şekilde bombayı deliğe bıraktı. Bunların inlerine inlerine gireceğiz. Ama içeride, ama dışarıda.'

enpolitik.com


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °