'Ankara'da HDP skandalı yaşandı'

Yeniçağ gazetesi yazarı Batuhan Çolak, köşesinde kaleme aldığı bugünkü yazısında sordu: 'arkasına silah, yanına örgütü alıp terör estirmek ve bunun sözcülüğüne soyunmak ne zamandan beri 'meşru siyaset' kapsamında değerlendirili

Güncel 13.02.2018 14:13:26 0

Yeniçağ gazetesi yazarı Batuhan Çolak, köşesinde kaleme aldığı bugünkü yazısında sordu: 'arkasına silah, yanına örgütü alıp terör estirmek ve bunun sözcülüğüne soyunmak ne zamandan beri 'meşru siyaset' kapsamında değerlendiriliyor?'

Yazının konuyla ilgili kısmı şöyle:

'HDP kongresi ve şehide haciz

11 şehidimizin cenazeleri toprağa verilmeden Ankara'da HDP skandalı yaşandı. Adeta çözüm sürecindeydik; Öcalan'a selam göndermeler, TSK'nın operasyonlarına tepki göstermeler... Her şey vardı... Bunların hepsi kontrollü ve bilinçli bir şekilde yapıldı.

'İyi de kardeşim her şeye tepkilisiniz. Ne güzel siyaset yapıyorlar, silah alıp dağa mı çıksınlar' diyen 'aydın'lar da vardı.

Sormak gerek; arkasına silah, yanına örgütü alıp terör estirmek ve bunun sözcülüğüne soyunmak ne zamandan beri 'meşru siyaset' kapsamında değerlendiriliyor?

Savcılık, kongre sonrasında soruşturma başlatmış. Umulur ki bu soruşturma bir gaz alma hamlesi olarak kalmaz.

Bir diğer konu da Afrin'deki ilk şehidimiz olan Murat Özalkan'ın tazminatına göz dikenlerin haciz koydurma kararı. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum. Şehadetinden sonra ailesine verilen kırık cep telefonuna 'haciz' mesajı düşüyor.

İnsanlık bu kadar alçalmamıştı!'

 

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN

 


Pazartesi 37.2 ° / 20.9 °
Salı 38.6 ° / 25.1 °
Çarşamba 37.3 ° / 23.6 °