Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Güçlü Türkiye'nin yolunun, güçlü tarımdan geçtiğini unutmamalıyız'

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla, 'Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor' programı düzenlendi.

Güncel 20.02.2018 17:28:39 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla, 'Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor' programı düzenlendi.  Programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ülkelerin yükselişi de çöküşü de tarımla başlıyor. Bunun için güçlü Türkiye'nin yolunun, güçlü tarımdan geçtiğini asla unutmamak zorundayız.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca şunları kaydetti: 'Çiftçilerimizin üretim maliyetini azaltmak için 2003 yılında ilk kez mazot desteğini biz başlattık. Şimdi de 23 Şubat 2018 tarihinden itibaren çiftçilerimizin mazot maliyetinin yarısını biz ödemeye başlayacağız. Veterinerlik hizmetlerine ilşkin,  'Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla damızlık düve veriyor, bu düvelerin, koyunlarda olduğu gibi, veterinerlik, aşı ve küpe hizmetlerini bedelsiz karşılıyoruz.'


Pazar 34.7 ° / 25.3 °
Pazartesi 34.5 ° / 24.8 °
Salı 36.2 ° / 25.8 °