Tarih: 11.05.2018 13:16

Ciğer dürüm, kupa hasretinden ağır bastı

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Fenerbahçe ile Akhisarspor karşı karşıya geldi. Akhisar rakibini 3-2 mağlup etti ve tarih yazarak kupayı müzesine götürdü.

Finali kaybeden Fenerbahçeli futbolculara maç sonunda soyunma odasında ciğer dürüm siparişi verildi. Sarı-Lacivertli futbolcular ve teknik heyet, ne kadar üzgün olsalar da açlıklarını bastırmak için dürümleri yediler.

Haberi öğrenen Sarı-Lacivertli taraftarlar oyunculara büyük tepki gösterdi.

 

4 Yıllık kupa hasreti dinmedi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor?u yenerek yaklaşık 4 yıllık kupa hasretini bitirmek istiyordu. Sarı-Lacivertliler, son kupasını 25 Ağustos 2014?te kaldırdı. Kanarya, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamladı. Yanal?ın sezon sonunda ayrılmasından sonra takımın başına geçen İsmail Kartal yönetiminde TFF Süper Kupa maçına çıkan Fenerbahçe, Galatasaray?ı penaltılarda geçerek kupa sevinci yaşadı.

 

Sarı-Lacivertliler daha sonra 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında mücadele ettiği hiçbir kulvarda kupa kazanma başarısı gösteremedi. Dün akşamki maçta TM Akhisarspor?a kaybeden Fenerbahçe bir kez daha kupaya uzanamadı.

 

Kaynak: Habertürk




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —