Selçuk Özdağ ve Berk Mersinli oylarını kullandı

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oylarını kullanırken demokrasi mesajı verdiler. Özdağ oyunu Vestel Ortaokulunda Mers

Güncel 24.06.2018 17:07:00 0
Selçuk Özdağ ve Berk Mersinli oylarını kullandı

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ hedeflerinin Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Adaylarının ve siyasi partilerin bir kaç nayhoş olay dışında olgun bir şekilde seçimlere hazırlandığının görüldüğünü kaydeden Özdağ, ?Seçimler demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmelidir. Sandıktan halkımızın iradesi ve sağduyusu galip çıkacaktır. Ben 24 Haziran sonrasında da Türkiye'nin ekonomisi, istikrarı ve dış politikasıyla örnek bir ülke olarak Tüm Dünya ülkeleri tarafından takdirle hedefine devam edeceğine inanıyorum? şeklinde konuştu. 

HALK İRADESİ VE SAĞDUYUSU SANDIĞA YANSIYACAK

 ?Türkiye?de demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü içselleştirmek için ne yapılması gerekiyorsa o yapılmalı, Yargı bağımsız ve tarafsız olmalıdır? diyen Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, ?Yargı tarafsız ve bağımsız olmadığı toplumlarda devlet vatandaşını tehdit eder bir aygıta dönüşür. Bu nedenle tarafsız ve bağımsız bir yargıyı inşa etmeliyiz. Bizim rejimimiz Cumhuriyet?tir onu da demokrasi ile taçlandırıyoruz. Adalet, hukuk vazgeçilmezimiz, liyakat ve ehliyet ise olmazsa olmazımız olmalıdır. Devlet liyakat ve ehliyetle yönetilir. Siyasetçiler konuşmalarına, tutumlarına ve yaklaşımlarına dikkat etmelidirler. Bu nedenle halkımızın iradesinin ve sağduyusunun yansıyacağı sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın tüm kesimler tarafından saygıyla karşılanmalıdır. Demokrasinin gereği de budur? şeklinde konuştu.

 MERSİNLİ; SEÇMEN İRADESİNE SAYGIMIZ SONSUZ 

Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Çağatay Uluçay İlkokulu'nda oyunu kullanan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise konuşmasında seçimlerin Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu. Oy kullanma işlemi sonrası çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Mersinli, 'Her seçmen gibi biz de bugün vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Oyunuzu Çağatay'da kullandık. Katılımın oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Bu seçim Türkiye için bir dönüm noktası olacak. Seçmenin iradesine saygımızı sonsuzdur. Seçmenimiz, milletimiz neyi takdir ederse siyasiler olarak boynumuz kıldan incedir. Ben tekrar Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum' dedi. 


Çarşamba 27.3 ° / 19 °
Perşembe 26.9 ° / 15.5 °
Cuma 18.1 ° / 10.9 °