Uyarılar peş peşe: Ankara'da bu saatlere dikkat!

İstanbullular gece saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve sağanak nedeniyle uykusuz kalırken, meteoroloji Ankara için de gök gürültülü sağanak yağışla birlikte kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. İşte Meteoroloji'den gelen hava durumu

Güncel 24.07.2018 16:50:00 0
Uyarılar peş peşe: Ankara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından beklenen sağanak, sabaha karşı İstanbul genelinde etkisini göstermeye başladı. Kentin bazı bölgelerinde gecenin erken saatlerinde hafif aralıklarla başlayan yağış, ilerleyen saatlerde gök gürültülü ve sağanak şeklinde kent genelinde etkisini sürdürüyor.

Ankara için kritik saatler

Meteoroloji Ankara için gök gürültülü sağanak yağışla birlikte kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada, 'Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Ankara'da önümüzdeki saatlerde (15:30- 19:00 TSİ) görülecek gök gürültülü sağanak yağışla birlikte rüzgarın kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir' denildi.

kaynak: haberturk.com


Perşembe 31 ° / 19.9 °
Cuma 28.9 ° / 18.9 °
Cumartesi 28.5 ° / 18.8 °