O teröristin öldürüldüğünü duyan şehit annesi: Allah devletimizden razı olsun...

11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka'da Astsubay Ferhat Gedik'le beraber şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi, oğlunu şehit eden teröristin ölüm haberini alarak 'Allah devletimizden razı olsun' diyor.

Günde 11.08.2018 17:51:00 0
O teröristin öldürüldüğünü duyan şehit annesi: Allah devletimizden razı olsun...

Bundan tam 1 sene önce  Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çıkan çatışmada kalleşce katledilen 15 yaşındaki Eren Bülbül yad ediliyor. 

Sosyal medya bugün Eren için tek yürek olmuş 'iyi ki varsın Eren' mesajları gönderiyorken, Eren'in annesinin videosu ise izleyenlere 'elleri öpülesi ana' yorumunu yaptırıyor.

Eren'in annesi oğlunun katillerinin ölümü üzerine, 'Allah devletimizden razı olsun' diyor ve yüreğinin acısının hiçbir zaman dinmeyeceğini ise şöyle anlatıyor: 

'Allah razı olsun devletimizden milletimizden eğer Eren'in katilini öldürdüyseler Allah razı olsun devletimizden. Bunların vurulması yüreğime bir nebze olsun soğuk su serpti ama hiç benim yüreğimin acısı dinmiyor, dinmez benim yüreğimin acısı kolay kolay dinmez yine de Allah devletimizden razı olsun vuranlardan Allah razı olsun bunları sonu gelmez bir kişi iki kişi değiller ki. Ola ki bunların sonu geldi ama bunlar bitmez bunlar daha çok annelerin yüreğini yakacak çok Eren'ler öldürecek. Çünkü bir yandan ölürken bir yandan onlar yine öldürmeye gayret ediyorlar. Öldürmesinler, kimsenin yüreğini yakmasınlar, benim acım hiçbir zaman bitmez, allah devletimizden milletimizden razı olsun...'

İşte o video: 


kaynak: twitter.com
haber: enpolitik.com/ Melek S. Tunç


Cumartesi 37.3 ° / 23.6 °
Cumartesi 37.3 ° / 23.6 °
Pazar 36.7 ° / 23.9 °