Dijital Dönüşüm E-Ticaret Ve E-İhracat Eğitimi Gto'da Yapılacak

Güncel 15.11.2018 18:45:13 0
Dijital Dönüşüm E-Ticaret Ve E-İhracat Eğitimi Gto

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliğiyle ekonominin belkemiğini oluşturan KOBİ?leri geleceğe hazırlamak amacıyla ?Dijital dönüşüm, e-ticaret ve e-ihracat? eğitimi gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; Türkiye ekonomisinin yüzde 90?dan fazlasını oluşturan KOBİ?lerin hızla dijitalleşen dünyaya ayak uydurmalarını ve rekabet güçlerini attırmalarını sağlamak amacıyla TOBB tarafından ?Dijital Dönüşüm Hareketi? projesinin başlatıldığı belirtildi.

Proje kapsamında eğitim verilecek 7 ilden biri olan Gaziantep?teki eğitim Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılacak.

GTO?da gerçekleştirilecek eğitime TOBB E-Ticaret sektörü Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, E-Ticaret Merkezi Direktörü Mehmet Erdemi, E-Ticaret Merkezi Genel Koordinatörü Sami Altınkaya, 3 GEN Teknoloji Ceosu Engin Özgen ve Eres Medya Ceosu Yılmaz Eres, konuşmacı olarak katılacak.

?Dijital dönüşüm e-ticaret ve e-ihracat? konulu eğitimin GTO Toplantı Salonunda 17 Kasım 2108 Cumartesi günü saat 09.30?da yapılacağı belirtildi.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °