Transfer haberleri hız kesmiyor! İşte takımlarda son durum

Transfer haberleri hız kesmiyor! İşte takımlarda son durum

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray başta olmak üzere, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Galatasaray hangi golcüyü transfer edecek? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transfer planı ne?

İşte 25 Ocak 2019 tarihinde basında yer alan transfer haberleri ve gündemdeki flaş isimler...

Beşiktaş'ın Tottenham'da oynayan N'Koudou transferi için İngiliz kulübü ile görüşeceği öne sürüldü. (Takvim)

Fenerbahçe Serdar Aziz transferinde beklemeye geçti. Serdar Aziz'in de dün menajeri ile birlikte bonservis sorununu görüşmek için sarı kırmızılı yöneticiler ile masaya oturduğu iddia edildi. (Fotomaç)

Alman medyası Celta Vigo'da gözden çıkarılan Emre Mor için 'Fenerbahçe'den başka şansı kalmadı' yorumunu yaptı. (Fotomaç)

Fenerbahçe'nin adı Galatasaray ile de anılan Alan için transfer girişiminde bulunduğu ve Brezilyalı oyuncunun istediği imza parasını vermeye hazır olduğu iddia edildi. (Fotomaç)


Alman basınında yer alan iddialara göre Hoffenheim Galatasaray'ın golcüsü Sinan Gümüş ile ilgileniyor. (Fotomaç)
Galatasaray, Alan transferinden vazgeçmiyor. Alan için tüm şartları zorlayacak olan sarı kırmızılıların Brezilyalı oyuncuya 4 milyon euro kulübüne ise 3 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. (Fotomaç)
Forvet transferinde hareketli günler geçiren Galatasaray'ın listesine son olarak İtalya'da top koşturan Felipe Caicedo'nun girdiği iddia edildi. (Fotomaç)
Fenerbahçe'nin Chelseali Danny Drinkwater ve Fulham'dan da Stefan Johansen transferinde büyük aşama kaydettiği öne sürüldü. (Fanatik)

Forvet transferinde arayışlarına devam eden Galatasaray'ın Pato transferi için kesenin ağzını açması bekleniyor. Brezilyalı yıldız yıllık 5 milyon euro önerildiği iddia ediliyor. (Fanatik)

Galatasaray'da forvet transferinde rota İtalya'ya döndü. Fatih Terim'in listesinde ise önceliğin Khouma Babacar'da olduğu öne sürüldü. (Fanatik)


Galatasaray'ın bonservisi Roma'da bulunan Andre Defrel ile ilgilendiği öne sürüldü. (Fanatik)
Galatasaray'ın orta saha transferi için Krasnodar'da forma giyen Goralski ve Jagiellonia'da oynayan Romanczuk'u günmdemine aldığı iddia edildi. (Fanatik)