Cemile Bayraktar'dan Ahmet Davutoğlu paylaşımı: Başını yiyen bu dürüstlüğüdür!

Önceki gün Davutoğlu hakkında karalama kampanyası başlatan A Haber'e Cemile Bayraktar'dan da tepki geldi.

Güncel 5.11.2019 12:33:00 0
Cemile Bayraktar

Önceki gün Davutoğlu hakkında karalama kampanyası başlatan A Haber'e, eski Yeni Şafak yazarı gazeteci Cemile Bayraktar'dan tepki geldi.

'Ahmet Davutoğlu İstanbul Şehir Üniversitesi?ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis etmiş!' başlığı atılarak servis edilen habere Davutoğlu dün akşam yaptığı çok sert açıklama ile tepki gösterdi. Davutoğlu açıklamasında, ' Başbakanlığım döneminde rehberim hukuk ve şeffaflık, hassasiyetim milletin hakkını korumak olmuştur. Bu imza ile bir akrabaya ayrıcalık tanınmamış, özel bir şirkete kıyak geçilmemiş, yeni haksız zenginlik kapıları açılmamış, düne kadar ismi bilinmeyen kişilere rant dağıtılmamıştır. Devir işlemine imkân sağlayan yasalar da, atılan imzalar da değişmemiştir. Değişen Türkiye?deki hukuk anlayışıdır' ifadelerini kullandı.

A Haber'in haberine bir tepki de gazeteci Cemile Bayraktar'dan geldi. 

Bayraktar: '2008?de Davutoğlu bunu yaptıysa ?AK Partili olarak?yaptı, AK Parti?nin haber organı A Haber meseleyi 2019 sonunda mı çözebilmiş, Davutoğlu parti kuracakken? Davutoğlu, partide ?şeffaflık yasayı? isteyecek kadar dürüst bir siyasetçidir hatta onun başını yiyen de bu dürüstlüğüdür.' dedi. 



Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °