Kumar oynarken yakalanan AKP'li vekilden muhabirlere saldırı

Güncel 20.01.2020 09:50:59 0
Kumar oynarken yakalanan AKP

Yeni Akit gazetesi muhabirleri, Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir'in Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri Ak Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradığını aktardı. Habere ilişkin açıklama yapan Ak Partili Köylü, 'Benim hakkımda yazdıklarıyla ilgili olarak cumhuriyet savcısına gidip şikayetimi bildireceğim' dedi.

Kastamonu Öğretmenevi’nde kumar oynarken yakalanan AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Akit muhabirlerine suç üstü yakalanınca yanındaki Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, bir grup bürokrat ve bir koruma ordusuyla beraber iki basın emekçisine onlarca kişiyle birlikte saldırdı.

İl Başkanı Doğan Ünlü’yü kumar oynarken yakalayan Yeni Akit Gazetesi muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir önce bir odaya kapatıldı. İçlerinde korumalar, bürokratlar ve bir grup partilinin de olduğu yaklaşık 20 kişilik ekip iki muhabiri saatlerce dövdü.

Hem kumar oynarken yakalanan, hem basın emekçilerini darp eden hem de basın emekçisinin telefonlarını gasp eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindeki ekip yaklaşık bir saat içinde dört ayrı suç işledi. Önce kumar oynarken yakalanan grup, ardından basın emekçilerini öldüresiye dövdü ve ardından görüntülerin çekildiği telefonu gasp etti.

Kumar oynarken yakalanan ardından basın emekçilerini darp ettikten sonra telefonlarını gasp eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, basın emekçilerine yumruklar ve tekmelerle bizzat saldırırken, küfür etmekten de geri durmadı. İki basın emekçisinin ifadesine göre galiz küfürler eden Köylü, ağza alınmayacak küfürler etti.

Muhabirler şikayetçi oldu

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’nün saldırısından sonra darp raporu alan Yeni Akit muhabirleri ardından emniyete götürülerek şikayetçi oldular.

Hayati tehlikeleri yok

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’nün saldırdığı Yeni Akit muhabirleri hastaneye kaldırıldı. Tedavileri yapılan iki muhabir ancak saatler sonra taburcu edilebildiler.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tutumu merak konusu

Faiz, kumar, sigara, içki, haram-helal gibi konularda son derece hassas olduğu bilinen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü hakkında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu olurken sosyal medyada, Erdoğan’ın bu gibi konularda çok hassas olduğu için İl Başkanı ve Milletvekilinin istifasını isteyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni Akit olayı Davutoğlu ile ilişkilendirmeye çalıştı

Olayın hemen ardından haberi kendi internet sitesinde yayınlayan Yeni Akit, yine ilginç bir tarza imza attı ve olayı kurgusal bir biçimde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet  Davutoğlu ile ilişkilendirmeye çalıştı. 

Yeni Akit, saldırıya uğrayan muhabirleri hakkındaki haberde şu cümlelere yer verdi: 'Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık yaptığı dönemde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aleyhine bazı anlatımları için şahit olarak gösterdiği Hakkı Köylü'nün, FETÖ'nün kumpasına maruz kalan bakanlar için 'Yüce Divan'a gidilmeli' ifadelerini söylediği iddia edilmişti.'


Salı 38.6 ° / 25.1 °
Çarşamba 37.3 ° / 23.6 °
Perşembe 37.4 ° / 24 °