Haftanın maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya

Süper Lig’de 6. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Son 2 maçını kazanan sarı lacivertli takım galibiyet serisini devam ettirmek isterken bordo mavili takım ise kazanarak moral bulmak istiyor

Güncel 25.10.2020 14:37:58 0
Haftanın maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya

Süper Lig'in 6. Haftası Fenerbahçe-Trabzonspor kapışmasına sahne olacak.

Ülker Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

FENERBAHÇE SERİ PEŞİNDE

Ligde oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanan, 2'sinde berabere kalan Fenerbahçe, haftaya 11 puanla ikinci sırada girdi. Son 2 karşılaşmada Fatih Karagümrük ve Göztepe'yi mağlup eden sarı-lacivertli takım, Trabzonspor'u mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini almaya çalışacak.

LEMOS VE GÖKHAN GÖNÜL DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de Mauricio Lemos ile Gökhan Gönül, Trabzonspor maçıyla formasına kavuşacak.

İki oyuncu, geçen hafta Göztepe ile oynanan müsabakada forma giyememişti. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Lemos ile sakatlığını atlatan Gökhan, teknik direktör Erol Bulut'un görev vermesi halinde tekrar ilk 11'deki yerlerini alacak.

PEROTTİ, DİRAR VE FERDİ YOK

Sarı-lacivertlilerde henüz hazır olmayan ve özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Diego Perotti'nin yanı sıra Faslı oyuncu Nabil Dirar, müsabakada forma giyemeyecek.

Göztepe maçında sırtının üzerine düşen ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdüren Ferdi Kadıoğlu'nun da maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.

TRABZONSPOR KÖTÜ GİDİŞATA 'DUR' DEMEK İÇİN SAHADA

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor ise ligin ilk 5 haftalık bölümünde 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 5 puan topladı. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe deplasmanında kötü gidişatını durdurmak istiyor.

KADIKÖY'DE SON LİG GALİBİYETİ 1997'DE

Ligde sarı-lacivertli takımı İstanbul'da en son 23 Ağustos 1997'de 3-1 yenen, daha sonra 23 dış saha maçında 12 mağlubiyet, 11 beraberlik yaşayan bordo-mavililer, rakibi karşısında galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

FLAVİO VE NWAKAEME SAHADA OLACAK

Trabzonspor'da geçen hafta Medipol Başakşehir maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Flavio ile hastalığı sebebiyle görev yapamayan Anthony Nwakaeme, takımda yer alabilecek.

Karadeniz ekinde Kovid-19 testi pozitif çıktığı açıklanan Ganalı oyuncu Caleb Ekuban ile Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen, kadroda yer alamayacak.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °