Selçuk Özdağ seçim için tarih verdi!

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “6 ay sonra yapılacak ‘erken genel seçimler’e hazırız” dedi.

Güncel 29.10.2020 14:04:02 0
Selçuk Özdağ seçim için tarih verdi!

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin Manisa İl Başkanlığı’nın düzenlendiği programda 6 ay sonra erken seçim yapılacağı iddiasında bulundu.

Özdağ, “6 ay sonra yapılacak erken genel seçimlere hazırız” açıklamasında bulunarak “Mayıs ayında erken seçim olacak” açıklaması yaptı.

6 ay sonra erken seçim yapılacağını öne sürerek düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Kanunun bizden istediği 41 vilayette örgütlenmek, bu 41 vilayetin 3'te 1'inde örgütlenmek ve kongre yapmış olmak, ardından büyük kongreden 15 gün geçmiş olması... Bütün şartlara sahibiz.  1 Kasım'da büyük bir kongre yapacağız. Kongremiz aynı zamanda Gelecek Parti'sinin farkını ortaya koyacak.  ‘Gelecek sensin, Gelecek Türkiye’ diyerek ve ‘Söz, yine baharlar gelecek’ sloganlarıyla siyaset sahnesinde yerimizi sağlamlaştırmış olacağız. Gelecek Partisi olarak bir erken seçim çağrısı yapıyoruz. 1 Kasım’da Ankara’da partimizin olağan birinci kongremiz var. 1 Mayıs tarihinde erken seçime girebiliriz. Ama şimdiden hodri meydan diyoruz. Kendimiz için değil, milletimiz için siyaset yapıyoruz. Sayın Erdoğan, sayın Bahçeli bir erken seçim kararı alın. Daha fazla rezil olmadan, oy kaybetmeden, hayal kırıklığı yaşamadan ve Türkiye’yi fakirleştirmeden onlara diyoruz ki erken seçim yapın. Diyorlar ki ‘niye yapsınlar. 3 seneleri var’. Şunu bilmiyorlar ki 3 sene sonra tamamen darmadağın olacaklar. Onların darmadağın olmaları bizi ilgilendirmiyor. Türkiye darmadağın olacak. Erken genel seçim kapımızı çalacak. İsteseler de istemeseler de kapımızı çalacak. 8 ay önce ben baskın seçim olacağını söyledim. Eğer Covid-19 sürecini iyi yönetselerdi bir baskın seçim yapacaklardı. Yönetemediler ve evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimdi ise erken seçim yapmak zorunda kalacaklar.”


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °