Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik: Erken seçim kaçınılmaz

11 Ekim tarihinde gerçekleştirilen 1. Olağan İzmir İl Kongresini kazanarak Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı seçilen Cüneyt İşçilik parti genel merkezini ziyarette bulundu.

Güncel 18.12.2020 11:47:04 0
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik: Erken seçim kaçınılmaz

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı seçilen Cüneyt İşçilik ziyarette sonra yaptığı açıklamaşu şekilde:


11 Ekimde gerçekleştirdiğimiz il kongremizin ardından idari ve mali yapılanmamızı tamamlayarak teşkilatlarımız üzerine çalışmalara başladık.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayatın her alanına tesir eden pandemi şartları, İzmir’de yaşadığımız deprem felaketi, 1 Kasımda gerçekleştirdiğimiz parti büyük kongresi ve en son Menderes ilçemizde 2 can kaybımızla önemli maddi hasarlara yol açan sel felaketi süreçlerinde sahada ve teşkilatlarımızda yoğun mesai harcadık.

Bu süreçlerde parti yönetimimiz İzmir İl başkanlığımızı yalnız bırakmayarak sürekli desteklerini hissettirdiler.

Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız Sn Ahmet Davutoğlu her fırsatta İzmir’in ülkemiz ve partimiz için önemini vurgulamaktadır. Başta kendileri ve genel başkan yardımcılarımız olmak üzere ziyaret ve desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize teşekkür etmek amacıyla parti genel merkezimizi ziyarette bulundum.

Devam eden ve planladığımız yeni projelerimiz hakkında kendilerini bilgilendirdim.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da evi pompalı tüfekle taranan genel başkan yardımcımız Sn. Ayhan Sefer Üstün’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduktan sonra teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcımız Sn. Dr. Selim Temurci ve eski bakanlardan, politika izleme kurulu başkanı/ genel başkan yardımcımız Sn. Feridun Bilgili ile istişarelerde bulundum.

ERKEN SEÇİM KAÇIINILMAZ

Ülkemizin içinde bulunduğu atmosfer erken bir genel seçimi kaçınılmaz kılmaktadır. Türkiye son dönemlerde çok sık seçim yaşamıştır. Fakat bu atmosfer diğerlerinden farklı olarak iktidar yada ortakları tarafından değil halk tarafından kaçınılmaz bir değişim olarak istenmektedir.

Biz de Gelecek Partisi olarak çok yüksek olasılıkla 2021 senesinde yaşayacağımız seçim için hazırız.

Sürdürülebilir bir ekonominin, halkın kaybolan güveninin, adaletin, liyakatın, devlet idaresinde şeffaflığın, yarından ümidini kesen geçlerimizin tekrar kazanılması için tek başına iktidara talibiz.


Çarşamba 39.3 ° / 27.8 °
Perşembe 40.8 ° / 28.2 °
Cuma 39.2 ° / 27.3 °