Gelecek Partisi'nden gözaltı tepkisi: O gençler ilk fırsatta gider virüs aşısını Almanya’da üretir

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Boğaziçi’nde yaşananlara tepki göstererek “Ülkenin en zeki ve çalışkan gençlerini atanmış rektörü protesto ediyor diye gözaltına alırsanız, o gençler de ilk fırsatta gider virüsün aşısı

Güncel 4.02.2021 21:57:12 0
Gelecek Partisi'nden gözaltı tepkisi: O gençler ilk fırsatta gider virüs aşısını Almanya’da üretir

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör atamasına tepki gösteren çok sayıda öğrenci gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı. Muhalefet liderleri gözaltılara tepki göstererek ‘gençleri rahat bırakın’ ve ‘Melih Bulu istifa etsin’ açıklaması yaptı.  

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Boğaziçi’nde yaşananlara Twitter hesabı üzerinden tepki göstererek, “Ülkenin en zeki ve çalışkan gençlerini atanmış rektörü protesto ediyor diye gözaltına alırsanız, o gençler de ilk fırsatta gider virüsün aşısını Almanya’da üretir. Siz de kapı kapı dolaşır aşı ararsınız!” açıklamasında bulundu. 

ERDOĞAN'A 'ANAYASA' TEPKİSİ

“Erdoğan birdenbire yeni anayasanın ihtiyaç olduğunu hatırlamış” diyen Özcan, daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:  

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında yeni bir reform ve anayasa açıklaması, etkisini dakikalar içerisinde gösterdi. Erdoğan, 'reform' derken İçişleri Bakanı 'cop' dedi.  

Erdoğan yeni anayasa derken İçişleri Bakanı Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi’ndeki gençleri derdest etmek üzere polis baskını düzenledi.


Cuma 31.3 ° / 21.1 °
Cumartesi 32.7 ° / 21.8 °
Pazar 31 ° / 21.8 °