Gelecek Partisi yerelde geleceği anlatıyor

Türkiye’yi 20 bölgeye ayırarak Gelecek’te Yerel Yönetim Modeli’nin hatlarını çizen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, İstanbul, Ankara, Konya ve Antalya’nın ardından 5. Bölge Toplantısını Tekirdağ’da gerçek

Güncel 12.02.2021 18:39:49 0
Gelecek Partisi yerelde geleceği anlatıyor

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir yönetiminde 5. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Bölge Toplantısı Tekirdağ İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcıları Serap Sakarya, Ayşe Övündür, Genel Merkez Teşkilat BaşkanYardımcısı Ahmet Akçay, Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın yanı sıra illerde görev yapan Yerel Yönetimler ve Şehircilikten sorumlu İl Başkan Yardımcıları katılım sağladı.

Toplantıda bir konuşma yapan Demir, Gelecek Partisi iktidarında Yerel Yönetimler ve Şehirciliğin bugünden planlandığını vurgulayarak, “Türkiye’yi 20 bölgeye bölüp Yerel Yönetimler toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. 'Neler yaptık bundan sonra neler yapacağız, Gelecek’in yerel yönetim politikaları neler' başlıkları ile siyaseti yerelden genele nasıl taşınabileceğimizi anlatıyoruz. Belediyelerle meclis üyeleri ile yerel basınımız ve muhtarlarımız ile nasıl iletişim kuracağımızı, buradan hareketle nasıl Türkiye’yi yöneteceğimiz konusunda çalışmalar yapıyoruz” dedi.

haber: enpolitik


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °