Gelecek Partisi’ne Etimesgut’tan toplu katılım

Kutuplaştırıcı değil birleştirici, sorun değil çözüm odaklı, tekçiliği değil ortak aklı öncülleyen politikasıyla siyasete yeni bir soluk getiren Gelecek Partisi saha çalışmalarına devam ediyor. Dalga dalga yayılarak büyüyen Gelece

Güncel 16.02.2021 15:52:03 0
Gelecek Partisi’ne Etimesgut’tan toplu katılım

Rozetlerinin Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ tarafından takıldığı Şemsetin Sönmez, Emin Sönmez, Muhammed Sönmez, Özkan Sönmez, Muhammed Kulan, Bilal Bozkurt, Emre Bozkurt, Emre Buzludur, Emre Bozkurt, Yusuf Bektaş, Fatih Yıldız, Hüseyin Elik, Ahmet Şeyhmuz Elik ve beraberindeki çok sayıda isim bundan sonra Gelecek Partisi için tam saha çalışmalara start vereceklerini kaydetti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüşen heyet, Genel Başkana yıllardır büyük bir ilgi ve hayranlık duyduklarını dile getirdi. Katılıma dair kısa bir konuşma yapan Emin Sönmez, “Sayın Genel Başkanımızı yıllardır ilgiyle hayranlıkla takip ediyoruz. Doğruları söyleyen, Allah’tan ve kul hakkından korkan bir lider. Allah’ın izniyle bizler de bugünden sonra toplantılarımızı yaparak saha çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

haber: enpolitik


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °